Eğitmenim
İşitme engellilere ücretsiz üniversite hazırlık kursu Popupb
Eğitmenim
İşitme engellilere ücretsiz üniversite hazırlık kursu Popupb
Eğitmenim
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Öğreniyoruz, Öğretiyoruz, Paylaşıyoruz ve KAZANIYORUZ...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İşitme engellilere ücretsiz üniversite hazırlık kursu

YazarMesaj
HeiLmasTer®
Admin
 Admin
HeiLmasTer®

İşitme engellilere ücretsiz üniversite hazırlık kursu Empty
MesajKonu: İşitme engellilere ücretsiz üniversite hazırlık kursu   İşitme engellilere ücretsiz üniversite hazırlık kursu Icon_minitimePaz Ekim 24, 2010 2:47 am

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için BAKGEM'i kurduklarını söyledi.

BAKGEM'in geçtiğimiz yıl açıldığını belirten Başkan Ateş Ünal Erzen, buradan maddi imkansızlıklardan dolayı dershaneye gitme olanağı bulamayan gençlerin yararlandığını söyledi. Ünal Erzen şunları söyledi:

"Birinci yıl 110 olan kapasiteyi yeni yerimize taşınarak 450'ye çıkardık. Şu an 450 gencimiz ücretsiz olarak üniversite hazırlık eğitimi almaktadır.

Bu yıl Türkiye'de benim bildiğim ilk örnek bir uygulamayı da başlatarak işitme engellilere üniversiteye hazırlık eğitimi vermeye başladık. 25 kişilik sınıfta cumartesi sabah, pazar günleri de öğleden sonra eğitim veriyoruz.

BAKGEM Başkanı Kenan Zülaloğlu hocamızın da hassasiyetle üzerine eğildiği gençlerimiz için tercümanı da işbirliği yaptığımız İşitme Engelliler Derneği tahsis ediyor.

Bu çalışmamızın diğer belediyelere ve sosyal sorumluluk bilincindeki kurumlara da örnek olmasını istiyorum. Çünkü maalesef 5-6 bin lira para vermeye razı olsalar da normal dershaneler işitme engelli gençlerimizi kabul etmiyorlar."

Başkan Ünal Ateş Erzen, önümüzdeki günlerde ayrıca omurilik felçlilerine özel bir sınıfı da hizmete açacaklarını, bunun çalışmalarının da sürdüğünü ifade etti

İşitme engellilere ücretsiz üniversite hazırlık kursu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ücretsiz ders kitabının 7 yıllık maliyeti