Eğitmenim
Mini mini 1'ler okulla bisikletli olarak tanıştı Popupb
Eğitmenim
Mini mini 1'ler okulla bisikletli olarak tanıştı Popupb
Eğitmenim
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Öğreniyoruz, Öğretiyoruz, Paylaşıyoruz ve KAZANIYORUZ...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Mini mini 1'ler okulla bisikletli olarak tanıştı

YazarMesaj
HeiLmasTer®
Admin
 Admin
HeiLmasTer®

Mini mini 1'ler okulla bisikletli olarak tanıştı Empty
MesajKonu: Mini mini 1'ler okulla bisikletli olarak tanıştı   Mini mini 1'ler okulla bisikletli olarak tanıştı Icon_minitimeC.tesi Ekim 16, 2010 1:31 am

Yapılan çalışmada, köylerden gelip birinci sınıfa yeni kayıt yaptıran öğrenciler bisikletle karşılaştılar. Okulların açıldığı gün öğrencilerin bisikletlerle karşılaşması öğrencileri çok heyecanlandırdı.

İlçe Kaymakamı Mehmet SOĞUKPINAR; “Bu yaşta anne babadan ayrı kalmak zor. Yapılan bu çalışmada, öğrenciler bir nebze olsa mutlu oldular. Okulumuza yeni kayıt olan öğrencilerin okula alışması, okulu sevmesi, ilk günlerde güzelliklerle karşılaşması ve küçük yaşta anne babadan ayrı kalması sebebiyle, bisikletlerle okula alıştırmanın çok anlamlı ve renkli olacağına inandığımızdan, böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin mutlu olması bizleri de çok mutlu etti” dedi.

Veliler de yapılan bu güzellikler karşısında çocuklarını ilçeye, Yatılı Okula göndermenin mutluluğunu yaşadılar. Öğrenci velileri, öğrenciler ve okul çalışanları, İlçe Kaymakamı Mehmet SOĞUKPINAR’a eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Mini mini 1'ler okulla bisikletli olarak tanıştı
1 sayfadaki 1 sayfası