Eğitmenim
Kapı kapı dolaşıp anasınıfına öğrenci aradılar Popupb
Eğitmenim
Kapı kapı dolaşıp anasınıfına öğrenci aradılar Popupb
Eğitmenim
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Öğreniyoruz, Öğretiyoruz, Paylaşıyoruz ve KAZANIYORUZ...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kapı kapı dolaşıp anasınıfına öğrenci aradılar

YazarMesaj
HeiLmasTer®
Admin
 Admin
HeiLmasTer®

Kapı kapı dolaşıp anasınıfına öğrenci aradılar Empty
MesajKonu: Kapı kapı dolaşıp anasınıfına öğrenci aradılar   Kapı kapı dolaşıp anasınıfına öğrenci aradılar Icon_minitimeC.tesi Ekim 16, 2010 1:25 am

Şehit Tuncay Göksu İlköğretim okulu yönetiminin görevlendirdiği öğretmenler Suyan Kütri ve Bayram Yıldırım, 6 köyü dolaşarak vatandaşlarla görüşüp, 12 çocuğun kaydını yaptı.

Bayram Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylerde anasınıfı eğitiminin bilinmediğini ifade ederek, yaptıkları çalışmayla, hem köylüleri bilgilendirdiklerini hem de kayıt yaptıklarını ifade etti.

Civar köylerde yaşayanların uzak mesefa nedeniyle çocuklarını okula göndermeyi istemediklerini belirten Yıldırım, taşımalı sistemin anasınıfı için de geçerli olmasını istediklerini söyledi.

Bu soruna çözüm bulunması halinde köydeki vatandaşların çocuklarını rahatlıkla okula gönderebileceklerini vurgulayan Yıldırım, şöyle dedi:

''Dolaştığımız 6 köyde, 04-05 yaş grubundaki çocukların velileriyle görüştük. Bir çoğu anasınıfı eğitimini bilmiyor. Anlattığımızda da göndermeyi kabul ediyorlar. 12 çocuğumuzun kaydını da bu şekilde anlatarak yaptık. Ancak, anasınıfı taşımalı eğitimde olmadığı için zorluklardan dolayı göndermek istemiyorlar. Özellikle kışın büyük sıkıntı yaşayacaklarını düşünüyorlar. Taşımalı eğitime anasınıfı da dahil edilmelidir.''

Kapı kapı dolaşıp anasınıfına öğrenci aradılar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dört Kapı Kırk Makam